Welkom op de pagina van Midnightwalk

Leuk dat je mee doet aan de Midnightwalk. Het wordt niet alleen een leuke tocht die je loopt, het is ook nog eens voor een goed doel. De winst van deze wandeling komt ten goede van het Bruisend Hart. Mede door de financiering van de Activiteitencommissie Hallum en van het Bruisend Hart zelf hopen wij op een leuke avond voor jong en oud.

In onderstaande webshop kan je kaarten bestellen. Zodra je besteld hebt ontvang je een rekeningnummer waar je het bedrag op over kan maken. Let op: Je ontvangt een persoonlijk nummer, dit begint met de code 'MNW nr'. Dus je omschrijving wordt 'MNW nr.' en dan jouw bestelnummer. Graag geen verdere informatie in de omschrijving. Mocht je liever willen pinnen of contact betalen ga dan naar Slagerij Wip in Hallum. Ook kán je bij je bestelling nog een vrijwilliger donatie doen. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het Bruisend Hart.

We zijn natuurlijk afhankelijk van het weer en hanteren de maatregelen van het RIVM. Mocht je enkele dagen voor de wandeling vragen krijgen dan kan je op deze pagina meer informatie vinden. De ontwikkelingen tonen we onderaan deze pagina.

Je ontvangt de digitale kaarten per mail als losse documenten. Neem deze digitaal of geprint mee naar de Midnightwalk.

Je ontvangt de digitale kaarten per mail als losse documenten. Neem deze digitaal of geprint mee naar de Midnightwalk.

Help ons mee het Bruisend Hart mogelijk te maken.

Voortgang Midnightwalk Hallum

We zien jullie graag op 10 december 2022 tussen 19.00-19.45 uur bij het sportveld van Hallum.